MBE – Márkaidentitás

Odafigyelő, Becsületes, Megbízható és Kompetens

MBE – Márkaidentitás

Az MBE a világ minden részén széles körben, általánosan ismert márka. A Mail Boxes Etc. márkát megbízható, kompetens szolgáltatások nyújtásával és az interneten, rádióban, telefonon és a sajtóban, plakátokon és világszerte különféle rendezvényeken folytatott kampányunk révén sikerült felépíteni.

A marketing terén végzett kemény és állhatatos munkánk mellett azonban tudjuk, hogy a márka hírneve elsősorban az MBE hálózatot alkotó vállalkozók és szakemberek munkájának köszönhető. Az ő készségeik, képességeik, elkötelezettségük, és a megbízhatóság kultúráját közvetítő munkájuk, valamint a segítségükkel kivívott tisztelet nélkül mi sem léteznénk. Főleg nem a világ több mint 30 országában jelen lévő, globális vállalkozás formájában.

Onnan kezdve, hogy nap nap után üdvözlik és meghallgatják az üzletükbe betérő ügyfeleket, és főleg ahogyan ezt teszik, az egyértelmű, világos kommunikáción keresztül egészen az elvállalt feladatok precíz végrehajtásáig, minden egyes szolgáltatás sikeres teljesítésével folyamatosan alakítják, építik, erősítik az MBE márkaidentitását.

Egy bizonyos MBE terméket, vagy szolgáltatást keres?