Az MBE az Ön oldalán

Az MBE franchise előnyei

Mit jelenthet Önnek az MBE támogatása?

Az MBE üzleti modellje időtálló, és a világ minden részén érvényes és eredményes.

Ráadásul az MBE megalapozott, erős márka – neve világszerte évtizedek óta él a köztudatban.

Amikor csatlakozik a globális MBE hálózatot alkotó, megbízható és partnerei bizalmát élvező szakemberek és vállalkozók ezreihez, akkor mindezen előnyök az Ön számára is elérhetővé válnak, és a hálózatban rejlő erő egészének támogatására számíthat. A mindezek által jelentett méretgazdaságossági következmények folytán Ön is kihasználhatja a következőkben rejlő lehetőségeket:

Állandó, stabil, rendszeres munka
Az MBE franchise rendszer részeként Ön által is kínált szolgáltatások nem mennek ki a divatból, és nem érintik szezonális ingadozások. Az Ön által nyújtott szolgáltatások minden iparágban tevékenykedő ügyfelek és magánszemélyek igényeit elégítik ki a világ minden részén. A napi szinten teljesítendő munkák puszta mennyisége és változatossága a legszorgalmasabb vállalkozó számára is kellő kihívást jelent.

Az Ön munkáját is támogatja az adott országban folytatott reklámtevékenység
Az MBE által folytatott reklámkampányok a hálózatot alkotó minden vállalkozónak hasznára válnak. Ez az a fajta azonnali lendület, amelyet az Ön cége, ha csatlakozik hozzánk, akkor minden más kezdő vállalkozással ellentétben, azonnal megkaphat.

Használja ki a globális hálózat erejét
Az MBE keretmegállapodásának köszönhetően a nyomtatási tevékenységekhez szükséges kellékektől egészen a pénzügyi tervezési szolgáltatásokig, minden szükséges tényezőhöz kizárólag a világ legnagyobb márkáinak rendelkezésére álló árakon hozzájuthat. Másfelől pedig az MBE által szinte minden olyan iparágban létrehozott megállapodásokat, amit csak meg tud nevezni, a hálózathoz tartozó vállalkozók hajtanak végre. Adott esetben például éppen Ön.

Tegye lehetővé vállalkozása növekedését és fejlődését kipróbált, bevált eszközök segítségével
MBE Üzleti Központok százainak világszerte történő létrehozása és továbbfejlesztése során alkalmazott gyakorlataink tökéletesítésének köszönhetőn tudjuk, hogy az Ön vállalkozásának fejlesztéséhez szükséges összes megfelelő eljárás, stratégia és technológia is a rendelkezésünkre áll.

Pénzügyi tervezési szakértelmünkre is számíthat
A keretmegállapodások megkötésével az MBE egyik legfontosabb célja annak biztosítása, hogy azok magukban foglalják a bankokkal és a többi olyan pénzügyi vállalkozással létrehozott partnerségi megállapodásokat is, amelyektől az Ön vállalkozása is forrásokat igényelhet. Ennek révén hitelkérelmének benyújtásához nem szükséges mindazon biztosítékok megszerzésén fáradoznia, amelyek nélkül egyetlen bank sem hajlandó hitelt nyújtani.

Segítünk kiválasztani az MBE Üzleti Központ legnagyobb forgalmát ígérő helyszínt is
A szükséges helyismerettel Ön rendelkezik. Bizonyára vannak elképzelései, hogy melyik lenne a legjobb hely új Központjának megnyitásához. Ráadásul biztosan nem egyedül hozza meg ezt a döntést. A világ több mint 30 országában segítettük MBE Üzleti Központok sokaságának megnyitását, így pontosan tudjuk, hogy mi kell ahhoz, hogy egy adott helyszín megfelelő legyen egy ilyen vállalkozáshoz.

Vegye igénybe támogatásunkat a márkaépítés és a belsőépítészeti kialakítások terén is
A Központ lehető legtökéletesebb, kényelmes munkahelyként való kialakításához ergonómiai és belsőépítészeti ismeretekre van szükség. A fent említett cégalapítási tapasztalatoknak köszönhetően pontosan tudjuk, hogy mi kell ahhoz, hogy az Ön Központja is jól működő munkahellyé váljon, ezzel pedig még egy terhet leveszünk válláról.

Az adatokban rejlő lehetőségek kihasználása
A rendelkezésre álló adatok elemzése által nyújtott támogatás nélkül az Ön vállalkozása sem növekedhet megfelelően. Az MBE üzleti analitikai csapata folyamatosan figyeli és bocsátja az Ön rendelkezésére is a cég globális hálózata által összegyűjtött információkat, ezzel hozzájárul ahhoz, hogy a lehető legjobb értékesítési és terjeszkedési stratégiákat valósíthassa meg.

Egy bizonyos MBE terméket, vagy szolgáltatást keres?