MBE franchise információk – Napi feladatok

Én, mint az MBE része

Én, mint az MBE része

Hogyan néz ki egy átlagos munkanapom?

Világszerte ügyfelek ezrei keresik fel minden nap a helyi MBE Üzleti Központot. Kiszolgálásuk során ilyen kihívásokat kell majd megoldani:

  • A helyi kifőzde új reklámanyagot akar terveztetni és elkészíttetni a következő direktmarketing kampányához.
  • A helyi motorszerelő holnapra szeretne eljuttatni egyetlen alkatrészt a világ másik végébe.
  • Egy helyi kisvállalkozó abban szeretne segítséget kérni, hogy milyen módon lehetne az ügyfelek és a cég közötti kapcsolattartást javítani.

Ilyen jellegű feladatok megoldása lenne a feladata nap nap után.

Nyomtatási szolgáltatást, grafikai tervezési, logisztikai és más jellegű szolgáltatásokat kereső ügyfelek fordulnak majd Önhöz, mint az MBE hálózat ilyen jellegű szolgáltatásokat kínáló tagjához. Önnek kell majd azt a megbízható, alkalmas és tisztességes szolgáltatást nyújtania, amely meggyőzi őket arról, hogy már korábban is minden alkalommal csakis az MBE-hez kellett volna fordulniuk, és mostantól nem is mennek máshová.

Kik lesznek az ügyfeleim?

Az MBE Üzleti Központok szolgáltatásait világszerte a legkülönfélébb méretű vállalkozások veszik igénybe. Ügyfeleink között multinacionális társaságok is megtalálhatók, de a túlnyomó többségüket kis és közepes méretű vállalkozások tulajdonosai teszik ki. Ennek oka pedig az, hogy az MBE franchise szolgáltatóként nyújtott szolgáltatások mindenféle méretkategóriába sorolható vállalkozások számára létfontosságúak. Ugyanezek a szolgáltatások egyúttal éppen azok, amelyeket kisebb cégek saját maguk számára nem képesek költséghatékony módon ellátni.

Ez tehát egy hatalmas ügyfélbázis, amelynek tagjai csak arra várnak, hogy megtapasztalhassák, mennyivel könnyebb lehet a dolguk az MBE-vel.

És nekem mi lesz a hasznom mindebből?

A korszerű vállalkozás minden kihívása és öröme – hogy a saját főnöke lehet, hogy saját magának határozhatja meg az elérendő célokat, továbbá a tudat, hogy a siker a saját kemény munkáján és elkötelezettségén múlik. És természetesen az is, hogy a tevékenységeit egy egész támogató háttér segítségével végezheti. Az a tudat, hogy oktatató és adatelemző szakértők támogatják napi munkáját és teszik lehetővé vállalkozásának jövőbeni növekedését.

Egy bizonyos MBE terméket, vagy szolgáltatást keres?