10 ok, hogy miért csatlakozzon a Mail Boxes Etc. (MBE) csapatához

1 A hálózat nem csak egy terméket kínál

A többi franchise hálózattal ellentétben az MBE a B2B szolgáltatások széles skáláját kínálja. Többet nyújtunk, mint egyszerű csomagolás és szállítás, nyomtatás és másolás, futárszolgálat és postafiók: mi egy többféle bevételi forrásra alapozó rendszert kínálunk. Ez nem csak csökkenti a kockázatot, de megóvja a hálózat üzletvezetőit a technológiai változások gazdasági következményeitől, a munkaerőpiaci harcoktól és más olyan üzleti tényezőktől, amelyek a hálózat egyes elemeit üzemeltető vállalkozók befolyásán kívül esnek. Röviden: ezzel biztosítja be a jövőjét az MBE

2 Világszintű jelenlét

Csatlakozzon a világszerte több, mint 2500 üzleti központból álló sikeres hálózathoz! Az MBE üzleti központok a céges kommunikációs megoldások és az iparban felülmúlhatatlan irodai szolgáltatások széles skáláját biztosítják. A multinacionális vállalkozásoknak hatalmas előnyt biztosít, hogy a szolgáltatásaink segítségével terjeszthetik elektronikus formában a dokumentumaikat, a nyomtatást pedig elegendő helyi szinten intézni – ezzel időt és pénzt spórolhatnak meg. Hálózatunk nemzetközi kiterjedésének és méretének köszönhetően vállalati ügyfeleink biztosak lehetnek benne, hogy az üzleti központjaink a világ bármely pontján ugyanazt a kiváló minőséget nyújtják.

3 Átfogó, folyamatos képzés és támogatás

Elkötelezetten hiszünk a sikerében! Nincs szükség nyomtatási, vagy informatikai tapasztalatra – igazából az üzletvezetőink többsége teljesen más háttérrel rendelkezik. Mielőtt megnyitná az MBE üzleti központját, legalább 160 órányi kézzelfogható tapasztalatot fog szerezni és egy intenzív képzési programban fog résztvenni a cégünk központjában, Budapesten. De a tanulás nem ér véget az üzlet megnyitásával. Az év során folyamatosan tartunk további képzéseket internetes oktató honlapunkon, rendszeresen szervezünk webináriumokat, megosztjuk a hasznos emaileket, a háttérdokumentációt, az éves konferenciák tartalmát, személyesen beszélhet majd a vezetőséggel és látogatások is lesznek az egyes üzletekben.

4 Értékesítési stratégia és marketing támogatás

Azzal segítjük Önt az ügyfélkapcsolatainak kialakításában, hogy megmutatjuk, hogyan tudja bemutatni a leendő ügyfeleinek a hatékony vizuális kommunikáció fontosságát. Az MBE marketing programja egy kivételes, mindenre kiterjedő, kapcsolatalapú értékesítési- és marketingrendszer, amelynek középpontjában az áll, hogy hogyan szerezhet új látogatókat a weboldalak, internetes hirdetések, hírlevelek, közvetlen emailek, szórólapok, kiskereskedői viszontértékesítés és a személyes kapcsolatépítés multimodális eszközein keresztül.

5Fókuszban a cég és a céges ügyfél

Hangsúlyozzuk az értékes ügyfelekkel kialakított hosszútávú, jövedelmező kapcsolatok fontosságát. A legtöbb franchise hálózattal ellentétben az MBE arra koncentrál, hogy a céges ügyfelek számára biztosítson kivételesen jó minőségű megoldásokat és szolgáltatásokat. Az értékesítési rendszereinket úgy fejlesztettük ki, hogy ne jelentsen számukra akadályt a céges ügyfelek összetett és egyre növekvő igényeinek teljesítése.

6Alacsony személyzeti költség

A legtöbb központ működéséhez általában 3-4 alkalmazottra van szükség.

7Stratégiai technológiai tervezés

A legújabb technológiai vívmányokat használjuk annak érdekében, hogy csúcskategóriás megoldásokat tudjunk biztosítani ügyfeleink számára. Az MBE-nél azért dolgozunk, hogy többet tudjunk kínálni a vásárlóink számára, mint a versenytársaink. Az üzleti központjaink folyamatosan egyre feljebb helyezik a mércét a hozzáadott értéket képviselő irodai szolgáltatások és a vizuális kommunikációs technológia terén. A rendszerünk lehetővé teszi az új technológiai eszközök gyors alkalmazását egyszerre több helyszínen is, ezáltal stratégiai kapcsolatokat tudunk teremteni a kulcsfontosságú ipari beszállítókkal és szolgáltatókkal. Ez a versenyelőny garantálja, hogy ügyfeleink létfontosságú partnerként tekintenek ránk.

8Erős vezetési rendszer

Leegyszerűsítjük Önnek a sikeres üzletvezetést. A mi vezetési rendszerünk az iparág egyik legjobban dokumentált és legnagyobb elismertséggel bíró rendszere. Kutatásokat végeztünk, adatokat elemeztünk, és integráltuk a rendszerünket és anyagainkat a franchise hálózatunkba. Amikor franchise üzletvezetőként csatlakozik az MBE hálózatához, egy alaposan előkészített tervet fog kapni, amely segítségével elkezdheti gyarapítani az üzleti vállalkozását.

9Teljeskörű szolgáltatói adottságok

Minden MBE franchise üzletet felszerelünk a legújabb technológiával, szolgáltatásokkal és képzésekkel, hogy felülmúlja a riválisokat és túlszárnyalja az ügyfelek várakozásait. A vállalkozásoknak megfontoltan kell kommunikálniuk annak érdekében, hogy ne csak túléljenek, de bővülhessenek is. Az MBE-nél mi biztosítjuk a technikai szakértelmet, a világszintű jelenlétet és az innovatív üzleti megoldásokat, hogy olyan minőségű szolgáltatást tudjon nyújtani, amely megfelel az üzleti partnereink igényeinek.

10 Franchise hálózat

Az MBE számára a franchise hálózat kulcsfontosságú versenyelőnyt jelent, mivel az üzleteket széleskörű tapasztalattal bíró szakemberek üzemeltetik. A vezetőkben egy a közös: a vállalkozói kedv, amely biztosítja a kiválóságot, a hajlandóságot a kitartó munkára, és a nyereséges jövő iránti érdeklődést. A bizonyíthatóan nyereséges üzleti módszerünk az egyik ok, amiért az MBE olyan sok nagy kaliberű franchise üzemeltető érdeklődését kelti fel. Ha képes hatékonyan menedzselni másokat, ügyfélközpontú a hozzáállása, és szeretné, ha jutalmaznák az erőfeszítéseit, az MBE franchise hálózata pont Önnek való!