MBE alapértékek

Kik is vagyunk mi?

Az MBE bemutatása

A világ minden táján kis és közepes mértékű vállalkozások sokasága veszi igénybe az MBE segítségét hatékonyságának növelése érdekében. Ezek a cégek minket bíznak meg rutinfeladataik azon részével, melyben nem jártasak: kiskereskedelmi logisztikai feladatok, reklámanyagaik grafikai tervezése és nyomtatása, vagyis csupa olyan dolgot, amiben viszont mi vagyunk nagyon jók.

Ezáltal dolgozóik munkaidejét, pénzügyi és egyéb forrásaikat arra használhatják fel, hogy azoknak a funkcióknak a hatékonyságát fokozzák, amelyekben viszont ők nagyon jók.

Az MBE alapértékei

Odafigyelés. Az ügyfél előtt álló kihívások. Csak akkor tudjuk ügyfeleink igényeit teljes mértékben kielégíteni, ha figyelmesen meghallgatjuk, hogy mit is szeretnének valójában.

Becsület, tisztesség és integritás. Az MBE szakterületét a nyomdai szolgáltatások, a grafikai tervezés és a logisztika alkotják, de valójában kapcsolatok létrehozásával, fejlesztésével foglalkozunk. A legjobb kapcsolatok alapja minden esetben a becsület, a tisztesség és az integritás.

Tisztelet. A világ minden részén jelenleg összesen 44 különböző országot és számtalan kultúrát összekötő hálózatunknak köszönhetően pontosan tudjuk, hogy minden működő emberi kapcsolat alapja a tisztelet. Nem számít, hol fordul az MBE munkatársaihoz, abban biztos lehet, hogy tisztelettel fogadják Önt.

Elkötelezettség. A tiszteletteljes odafigyelés és a tettekben a becsületesség minden siker titka. Amikor azonban eljön a tettek ideje, akkor tudnunk kell, hogy a számunkra szolgáltatást végző szakember a szükséges elkötelezettséggel dolgozik az általa elvállalt feladatok teljesítésén. A mi szakembereink így tesznek.

Megbízhatóság. Ügyfeleink pontosan azért keresnek meg bennünket és térnek vissza hozzánk rendszeresen világszerte, mert tudják, hogy bízhatnak abban, hogy az MBE szakemberei a lehető legmagasabb színvonalon végzik el a vállalt feladatokat.

#PeoplePossible

Egy bizonyos MBE terméket, vagy szolgáltatást keres?